Despre noi

In conditiile in care ne petrecem o buna parte din timp in masina, alegerea si achizitionarea acesteia este o sarcina importanta si dificila. Lex Cars simplifica procesul de cumparare a unei masini premium din import, indiferent daca aceasta este noua sau rulata. Automobilul nu mai reprezinta doar o pasiune, ci o necesitate care se defineste ca un stil de viata, reflectand personalitatea proprietarului. De aceea, consideram ca este foarte important sa alegi automobilul care ti se potriveste cel mai bine.

Cautarea unei masini de calitate este o sarcina dificila si costisitoare. Lex Cars se ocupa de tot procesul de achizitie: cauta, gaseste, verifica, achizitioneaza, transporta si inscrie masina comandata. Consiliem toti clientii, fara exceptie, atat in ceea ce priveste alegerea automobilului, cat si in privinta solutiei de finantare potrivite: leasing sau credit auto. Oferim garantie pentru toate autovehiculele comercializate.

Toate autovehiculele sunt achizitionate doar de la dealeri autorizati si verificati de personalul si partenerii Lex Cars. Veridicitatea informatiilor furnizate este garantata.

Asiguram buy-back pentru autoturismele importate de noi. Așadar, daca nu esti multumit de masina ta sau, pur si simplu, iti doresti o experienta noua, noi suntem dispusi sa iti oferim o altă masina.

In concluzie, daca stii ceea ce iti doresti in materie de automobile sau ai nevoie de consiliere in vederea achizitionarii masinii potrivite, contacteaza-ne cu incredere, iar noi vom livra mașina “la cheie” in cel mai scurt timp posibil.


Showroom Harta